maanantai 22. syyskuuta 2014

Täydellisen tapetin metsästäjät

Yleensä on äärettömän hauskaa etsiä tapettia ja miettiä huoneen uutta ilmettä.

Yleensä vaan remontoitavia huoneita on yksi, huoneessa on jo ollut jonkinlainen tunnelma, siellä on huonekalut, siitä on joku käsitys. Nyt ei.

Ja niitä huoneita on neljä, siis tähän hätään. Kaikki tyhjiä tauluja, siis omalle mielelle.

Jopa minun mielikuvitukseni on ollut kovilla ja luulin sitä ehtymättömäksi.

Nyt alamme olla jo hiljalleen voiton puolella (tässäkin) taistossa, eteistä lukuunottamatta tapetit on jo päätetty. Enää seinien mittaus ja tapettien tilaus, onneksi :)


En tiedä miten olisimme selvinneet tästä savotasta, ellei tapeteista saisi tilattua näytepaloja. Kun niitä on aikansa pyöritellyt pitkin seiniä, niin kummasti mahdoton on muuttunut mahdolliseksi.

Näytepalojen tilaamista suosittelen kyllä enemmän kuin lämpimästi, jos tapetteja netistä haikailee. Kuvassa värit ovat aina erilaiset kuin luonnossa, erot ovat oikeasti aivan järkyttäviä. Vaaleansiniseksi luulemamme kuvio olikin luonnossa harmaa, todella vaalealta ja matalta kuvassa näyttävä tapetti olikin luonnossa täynnä kimaltavaa kultaa, pienemmistä sävyeroista puhumattakaan. Jos olisimme tilanneet kuvan perusteella tapetit, niin metsään olisi menty, pahasti ja lujaa.

Olohuone-pohdintoja

Makuuhuoneen näytepaloja. Alimman tapetin piti muuten olla vaaleansini-kuvioinen, ylhäällä vasen on oikeasti vaaleansininen. Tässä(kin) ilmiön näkee sangen hyvin, harmi etten saa noista liveversioita blogiin ;)

Nyt olemme tehneet testauksia vehnäjauholiisterillä, sanomalehdellä ja rakennus-suojapaperilla, hyvältä näyttää :) Siitä lisää tuonnempana omassa postauksessaan.

Hauskaa viikonalkua :)

1 kommentti:

  1. Kiitos :)

    Totta, pari tapettia jäi ihan oikeasti harmittamaan, kun kuvan perusteella ne olisivat olleet täydellisiä. Onneksi löytyi oikeasti täydelliset tilalle. Vielä kun ne joskus saisi seinään asti ;)

    VastaaPoista