lauantai 2. elokuuta 2014

Avarampia maisemia :)

Vihdoin jotakin, josta olen äärettömän iloinen ja kohta, joka tuli periaatteessa kerralla valmiiksi :) Eihän listoja ja siistimistä tarvitse keskeneräisyydeksi laskea, eihän ;)

Keittiön seinä koki torstaina lievähkön muodonmuutoksen.

Oviaukko keittiön suunnasta ennen operaatiota


Vanha oviaukko aulasta kuvattuna
Alusta asti oli selvää, että haluamme keittiöön suuremman oviaukon. Minä tosin ajattelin laajempaa aukkoa lähinnä käytännön syistä; halusin, että lämpö pääsee keittiöstä paremmin aulaan ja konttoriin, joissa ei ole tulisijoja. Keittiössä kun kuitenkin tulee valkeaa pidettyä useita kertoja päivässä jo kokkauksenkin vuoksi. En tullut ajatelleeksikaan sitä, mitä tuo muutostyö tekee keittiön ja aulan ilmeille.

Siitä se lähtee


Viimeinen sahaus (kuvattu olohuoneesta)


Valmis :)


Lopputulos on mielestämme upea, juuri sellainen kuin pitikin, tai oikeastaan vielä vähän parempi :)Työt ovat edenneet kaikkialla, ulkoapäin talo näyttää paikoitellen jo melko hyvältä, vai mitä?

Täällä oppii loistavasti kohdistamaan katseensa ;)
Toinen pääty, ei huonolla mallilla sekään.
Nyt pitää saada alakerta tyhjennettyä loppuun, ensiviikolla me pääsemme viettämään kauan kaivattua kesälomaa ja täällä hiotaan ja lakataan sinä aikana lattiat. Kotiinpäästyämme saamme alkaa hiljalleen muuttamaan alakertaan, hyvästi väliaikaismajoitus ja pahvilaatikkoelämä :)

Koiratkin ovat jo ihan valmiita lomailemaan, saavat hekin vähän enemmän nauttia meidän seurastamme.

Näihin maisemiin palaa silti takaisin enemmän kuin mielellään :)


Nautinnollista viikkoa kaikille, missä sitten olettekin :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti