keskiviikko 7. toukokuuta 2014

Mitä on Rauhala vol 2

No niin, jos tässä sairastamisen keskellä yrittäisi edes esitellä koko torpan tai edes alakerran... Vessa ja eteinen eli uudempi laajennusosa onkin jo esiteltynä täällä

Tässä jonkinlainen pohjapiirroskyhäelmä alakerrasta:
Anteeksi isä, sä opetit kyllä piirtämään paremmin, mutta mun dementia on jo siinä vaiheessa, etten muista, miten mikäkin piti merkata. Lisäpuolustuksena mainittakoon, että paint varsinkin läppärin oman hiiren kanssa käytettynä ei ole ainakaan mulle sopiva piirustusväline ;)
Piirros vastaa muuten tämänhetkistä tilannetta, mutta vielä toistaiseksi aulan ja keittiön välissä on seinä ja ovi. Ne siis ainakin tämänhetkisen suunnitelman mukaan ovat siitä poistumassa. Samoin olohuoneen ja aulan välissä on vielä pienempi oviaukko ja ovi.

Kaikki huoneet ovat enemmän ja vähemmän raakileina, olohuone ja makuuhuone pahimmin; niistä puuttuu lattiakin.


Keittiötä on tullu jo hiukan sivuttuakin ainakin pääsiäispostauksessa. Täällä siis majoitumme Rauhalassa oleskellessamme. Hella-leivinuuni ei ole vielä saanut ansaitsemaansa esittelyä, eli tässä keittiömme sydän. Ai niin, leivinuunin pellissä ei ollutkaan mitään vikaa. Uunissa on (kuten niissä yleensä) tuplapelti, alempi pelti vaan piilotteli ryönän alla hetken liian kauan, siitä säikähdys toimintakunnosta.


Aulaa. Oikealla keittiön ovi, vasemmalla olohuone.

Tässä meidän konttori. Kuvatessa seisoskelin nurkassa, johon on tulossa toinen ikkuna.
 
Olohuonetta, siis sen parasta antia; kaakeliuuni :) Vasemmalla makuuhuoneen oviaukko, oikealla aulan ovi.

Makuuhuone. Ovi veisi keittöön, muttei tule käyttöön. Seinän katveessa oikealla lymyilee kaakeliuuni, samanlainen kuin olohuoneessakin.


On uskomattoman vaikeaa ottaa kuvia niin, että huoneista saisi minkäänlaista käsitystä. No, eiköhän nuo nurkat tule remontin edistyessä kuvattua kerran jos toisenkin.

Tälläiseen projektiin siis olemme ryhtyneet. Lisäksi löytyy yläkerta, jonne tulee lasten valtakunta. Voisin yrittää rääpiä siitäkin postauksen jossakin vaiheessa. Siellä suhteellisen valmiina on pieni; parakiksi kutsumamme huone. Loppu ullakosta on normaalia kylmää ullakkotilaa, josta siis olisi tarkoitus askarrella osittain varastotilaa, osittain lisätilaa lapsille. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti