sunnuntai 17. huhtikuuta 2016

Keittiön sydän

Meidän keittiössä asustaa vallan mahtava puuhella leivinuuneineen. Niin mahtava, etten ole muunlaista hellaa tänne tahtonutkaan, vaan tuo on palvellut meitä täällä päivästä toiseen. Ulkonäöltään se vaan on ollut aivan hirveä. Komeuden on kruunannut tuo hirsiseinän laastipäälisyys; hella on selvästi ollut joskus jonkin muun mallinen.Puuhella ennen. 

Varsinaista ennen-kuvaa en taaskaan muistanut ottaa, mutta näköjään yhteen uuden kameran testikuvaan tuo kammotus oli tallentunut pölyineen kaikkineen ;)


Seinän pesin ja öljysin kuten muutkin seinät, siitä tuli yllättävän hyvä. Laasti vaati paikoitellen neljä pesukertaa, mutta kyllä se silti kannatti. Hiominen olisi ollut aika savotta näin asumisen keskellä. Toki seinästä edelleen näkee missä laastia on ollut, mutta eihän tästä uutta olla tekemässäkään.Loppusuoralla

Tasoitteluun on käytetty lakkakittiä, maalina Uulan Into.

Melkein valmis


Nyt ei silmä enää sairasta hellassa, vaikkei se vieläkään ihan valmis ole. Alaosa kaipaa ainakin vielä vähän lisää maalia, mutta se saa nyt hetken odottaa.

Kevät kutsuu ulos.


2 kommenttia:

 1. Komee hella ja rohkea värivalinta :D Ei yhtään hullumpi tosin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :)

   Ellei hella olisi ennestään ollut oranssi, ei ehkä moinen rohkeus olis tullut kysymykseenkään. Nyt se tuntui ainoalta oikealta väriltä vaikka sävy vähän muuttuikin.

   Poista