keskiviikko 25. kesäkuuta 2014

Lattiaa ja laatikoita

Huh hulinaa.

Ei oikeasti voisi uskoakaan, miten paljon tavaraa ihmisellä voi olla. Meillä taitaa asua ensiluokkaisia hamstereita, siis muuallakin kuin dunassa. En ymmärrä, missä kaikki tämä tavaramäärä on piilotellut tähän asti. Ajatus sadan tavaran elämästä on tuntunut viimeaikoina todella houkuttelevalta ;)

No, eiköhän tämä tästä, aikaa on maanantaihin ja todella paljon laatikoita on jo löytänyt tiensä Rauhalaan. Tänään saimme pakettiauton, joten voisi uskoa, että tahti senkun kiihtyy. Vielä kun koko omaisuutemme saisi varastoitua johonkin järkevästi Rauhalassa, niin voisi olla tyytyväinen.

Hiukan lisää toivoa tilanteeseen tuo se, että remontti edistyy vauhdilla.
Makuuhuoneen lattia eilen. Nyt lattiassa on jo eristeetkin.

Olohuoneen vanhat lattiapalkit. Nyt ne ovat ulkona ja tilalla on uusi koolaus.

Makuuhuone odottelee nyt sähkömiestä, sitten saamme lattian umpeen. Saatamme päästä muuttamaan alakertaan pikemmin kuin uskalsin toivoakaan. Tosin, parempi olla haaveilematta hyvästä aikataulusta, niin ei tarvitse pettyä.

Olohuoneen lattiapalkkien poisto vähän surettaa, noissa alkuperäisissä oli jotakin niin hienoa. Kun asiaa ajattelee järjellä, niin eihän nuo koskaan olisi näkyviin jääneet. Puhumattakaan siitä, että jos noista olisi suoraa lattiaa muistuttavaakin tahtonut tehdä, niin palapeliä rakennettaisiin vielä ensiviikollakin. Ehkä hirret löytävät uutta käyttöä jostakin muualta, missä ne ovat näkyvissäkin. Mutta silti. Ne olivat niin hienot.

Eiliseltä hirsien tilkitsemisreissulta. Noki kurkistelee aulasta.
Tänään kävin vesieristämässä vessan toiseen kertaan, viikonloppuna pitäisi saada laatat paikalleen. Sain apua aika yllättävältä taholta, tosin taisi apuri yllättyä itsekin työinnostaan; ei ainakaan remonttivaatteet olleet ihan tavanomaiset ;) Toki noilla kengillä ylettyy paremmin katonrajaan...

Vanhin ipana työntouhussa
Noki oli tahtonut myös jättää puumerkkinsä ensimmäiseen kerrokseen. Valitettavasti jälki tuli peitettyä tänään.

2 kommenttia:

  1. Hitsit miten hyvältä noi vanhat hirret näyttää!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin meistäkin :) Puu on aina ollut mun mielestäni kaunein materiaali maailmassa, mutta nyt hirrestä on tullut mulle puun kaunein ilmenemismuoto ;) Tuntuu kamalalta poistaa ja peittää vanhaa, kaunista hirttä; tekisi mieli jättää hirret paljaaksi kaikkialta.

      Poista