lauantai 26. heinäkuuta 2014

Hellehöpinää

Huh hellettä.

Jos nyt saisi rauhassa lomailla, niin voisi sanoa, että ilmat hellivät. Täällä ei paljon hellimisestä ole tietoa, jotakin kun pitäisi jaksaa tehdäkin. Toiveissa siis seuraavaksi kahdeksi viikoksi puolipilvistä, sateetonta ilmaa hiukan maltillisemmilla lämpötiloilla ;)

Parhaillaan talon ulkopuoli muuttaa ilmettään hurjalla vauhdilla :) Kaameasta ja kaamean kuntoisesta takaterassista on jäljellä enää rippeet ja ulkoseinät verhoutuvat nätisti. Talo muuttuu sellaista vauhtia, ettei itse tahdo ollenkaan pysyä perässä :) Mahdankohan kuukauden kuluttua tunnistaa koko paikkaa ;)

Terassinrippeet


Maalausprojektia hiukan hidastaa järjetön korkean paikan kammoni, isäntä saa maalailla kaikki ne osat, joihin ei pääse käsiksi ilman tikapuiden käyttöä. Niin kauan kun pääsen maasta suoraa telineille pystyn sentään auttamaan homman etenemisessä.

Emännän maalaus-sektori


Ovat hommat sisälläkin edenneet, mutta kaikki on sen verran vaiheessa vielä, ettei mistään saa aikaiseksi järkevää postausta. Tosin järkikin tuntuu paenneen tämän helteen ja hulinan keskellä... No, onneksi tätä ei loputtomiin kestä, syksy tulee ennenkuin huomaakaan ja remonttikin loppuu joskus.

Täällä siis ollaan edelleen, yritän hiukan virkistyä postaustenkin suhteen :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti