lauantai 30. huhtikuuta 2016

Pihan muodonmuutos

Vihjailin jossakin postauksessa, että meillä on tapahtunut jotain aivan mahtavaa. Eipä kai se noin yleismaailmallisesti niin ihmeellinen asia ole, mutta ainakin allekirjoittaneelle loputon ilon ja riemun lähde. Meidän etupiha alkaa olla siisti. :)

Tältä meillä näytti marraskuussa:
Ja vielä ihan hiljakkoin tältä:

Pahoittelut surkeasta kuvanlaadusta. 


Kamala näky, vai mitä? Ja nuo rytöläjät todella olivat etupihalla, siis ensimmäisenä silmissä kun kotiin tuli.


Kun miehet olivat osansa tehneet... 

 Kun isoimmat roinat oli kannettu miesvoimin pois, näytti piha jo aika kivalta. Kauempaa. Koko tuo alue oli täynnä muovin, pahvin, metallin ja puun palasia iloisena sekamelskana. Kaverina vähän lehtiä ja kuollutta ruohoa. Tietysti. Mitäs on lojutettu noitakin tuossa pieni ikuisuus.

Siivoamisen ärsytystä vähän lievensi se tosiseikka, että ensimmäistä kertaa tällä pihalla siivosin ihan omia ryöniä; siis paikassa, jonka olen jo kerran käynyt läpi.

Silloin ensimmäisenä keväänä raivasin tuon saman kohdan (lähes samasta kunnosta) jotta siihen saatiin tilaa remonttitarvikkeille. Siihen sitten vähän kertyi purkujätettäkin, jota olemme pikku hiljaa siitä hävitelleet.

Nyt piha näyttää jo aika kivalta :)

Tuo hirsitapuli on nyt aivan väärään paikkaan eksyneen näköinen, vaikka tehdessä se oli ihan loogisesti rytöläjän reunassa. Tuossa siis on olkkarin lattian vanhat kannatinhirret välivarastossa kunnes ne kertovat mitä niistä seuraavaksi tulee. Elleivät ne ala pian jutella, joudumme ehkä siirtämään ne vielä johonkin muualle. No, aika näyttää.

Hilpeää Vappua :)2 kommenttia:

 1. Hieno muodonmuutos. Vapun saa osittain varmaan kulumaan piha- tai remonttihommissa. Hyvää vappua ja toukokuuta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :)

   Kyllä täällä ajan saa kulumaan, ei tekemisen puutetta ole ;)

   Hyvää Vappua ja kevättä myös sinulle.

   Poista