keskiviikko 15. huhtikuuta 2015

Vuosipäivä

On vaikea uskoa, että Rauhalan ostosta on kulunut vuosi. Toisaalta aika on kulunut valtavan nopeasti, toisaalta taas vuoteen mahtuu niin valtavasti asioita ja tapahtumia, että olisi voinut mennä aikaa enemmänkin.

Raskas tämä vuosi on ollut, mutta on sitä jotakin saatu aikaankin, vaikka valtavasti on vieläkin tekemistä edessä ja omat silmät tuntuvat huomaavan ne tekemättä olevat asiat paljon paremmin kuin tehdyt. Varsinkin, kun valtaosa valmiiksi saaduista töistä on "näkymättömiä" kuten katto, ulkovuoraus, sähköt, viemäröinnit, putkityöt ja niin, lattiat.

Syksyllä todellakin iski valtaisa remonttiväsymys meihin molempiin ja talvella ei remontin suhteen tapahtunut oikeastaan yhtään mitään. Nyt olemme hiljalleen heräilleet horroksesta, joten on toiveita, että voisin ehkä piakkoin esitellä vähän valmiimpia sisätilojakin :)

Jos juhlistaisin tätä vuosipäivää vaikka tarjoilemalla teille uusintaotokset vanhoista kuvista. Valmistahan täällä ei todellakaan ole, mutta ehkä jokin on muuttunut.

Tässä uudelleen kuvakierros "mitä on Rauhala" postauksen puitteissa.


Olohuone ennen

Olohuone tänään.

Olohuoneesta siis puuttui lattia, molemmat ikkunat (enää puuttuu vaan toinen) ja osassa seinää oli pelkät mitkälie palkit. Seinä on villoitettu ja huokolevytetty, ikkuna on tehty paikan päällä. Myös toinen ulkoseinä on huokolevytetty.Vielä kun saisi tapetit ja listat aikaiseksi, niin voisi huonekalujakin harkita...


Eteinen ennenEteinen tänään.


Eteisen lattian eristys tehtiin uudestaan ja asennettiin lattialämmitys ja laatat. Seinien villoitus tarkistettiin, seiniin asennettiin kyprokki ja viimeisimpänä suorituksena on saatu aikaan seinien tapetointi. Eteisen listoitus saa odottaa lopullista päätöstä siitä, mitä tuon katon kanssa tehdään. Nyt katto on käsittelemätöntä panelia, sinänsä ihan ok, mutta mukavasti piirrelty työmerkkejä lyijykynällä. Eteisessä pidetään siis katse lattiassa ja seinissä vielä toistaiseksi ;)


Näkymää eteisessä vessan suuntaan, ennen
ja tänään.

Tästä kuvakulmasta juuri mitään ei ole tapahtunut. Ainoastaan oven oikean puoleinen seinä on kokenut muutosta ja rappuset on kaivettu esiin tuulensuojalevyn ja oven takaa.


Vessa ennen
Vessa tänään
Vessa sinänsä on käytännössä valmis, kattolistoja myöden. Puutteita on lähinnä säilytyskalusteissa ja vessan ikkuna-aukko on parhaillaan umpeen levytettynä ja villoitettuna odottelemassa pokien asennusta.

Vessassa kaikki viemäröinnit vedettiin uudelleen, samoin lattian ja seinien eristys. Putkityöt ovat kaikki uutta, samoin tietysti sähköt, kuten koko talossa. Myös vessassa on lattialämmitys.

 Siinäpä kai kaikki tältä erää, aurinkoista alkanutta viikkoa kaikille :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti